Újra meghosszabították a nyomozást a Vízművel kapcsolatban

Nagy siker a Jobbik IT Hallasd a hangod! kampánya
2016-06-30
Farkas Flórián elmenekült, amikor az Unió kérdezte, hol a pénze
2016-06-30

Folytatódik a saga: a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség által felügyelt nyomozás határidejét a Csongrád Megyei Főügyészség 2016. október 23. napjáig hosszabbította meg a Makó Térségi Viziközművel kapcsolatban – írja a Délmagyarország.

Akár tragikomikusnak is nevezhetnénk, ami a makói vízművel történik már több mint egy éve:

Farkas Éva Erzsébet polgármestere tavaly májusban tett feljelentést, miután az önkormányzatnál úgy találták, a víziközmű kft.-nél 2011 és 2013 között túlságosan sok jutalmat és prémiumot fizettek ki és több munkát kiszerveztek, olyan vállalkozásoknak is, amelyeket a cég dolgozói hoztak létre.

Ezután a helyi Fidesz sajtótájékoztatók tömkelegét tartotta és a legkülönfélébb jelzőkkel illették Medgyesi Pál korábbi vezérigazgatót. Kérték, hogy a többi makói párt is nyilatkozzon ez ügyben, aki pedig nem nyilvánul meg, az bizonyára nyakig benne van. Odáig mentek, hogy a Jobbik önkormányzati képviselőjét, Zeitler Ádámot meg is fenyegették.

Végül pedig, miután nem találtak semmit a hatóságok, először február 23-áig, másodszor május 23-áig, harmadszor június 23-áig, most október 23-ig hosszabították meg a nyomozást. A céggel kapcsolatban különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette miatt indult eljárás ismeretlen tettes ellen.

1 Comment

  1. Szalárdi Antal szerint:

    Hát röhejes az egész NEM? A fidesz szeretné számon kérni az elmúlt évek MSZP-s “kártevőket” a város közmű képviselőitől nagy gőzzel,amíg Jobbik, a fideszes képviselőktől (és orbán viktortól) vár válaszokat egyes súlyos vádakra.Ha vannak vádak itt is ,ott is jó volna már tisztázni,hogy az emberek is tisztán lássák,hogy mi is a helyzet.
    Mint független “polgár” kérném ezeket,hogy tisztábban lássunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.