Takarítónői és szexuális szolgáltatást ajánlott fel a 24 éves lány, aztán meglopta a 82 éves férfit

A nap témája: Két mobilszolgáltató meghosszabbítaná a feltöltőkártyás adategyeztetés határidejét
2017-06-18
Telefonja miatt raboltak ki egy makói férfit
2017-06-18

Ellopta egy nő egy 82 éves férfi pénztárcáját Mezőkovácsházán. A rendőrség vádemelést javasol ellene.

Albérletet keresett, bejárónőnek ajánlkozott egy 24 éves nő egy 82 éves férfinál Mezőkovácsházán. Miután szobát és munkát nem kapott, 2017. április 7-én, 12 óra körül újra felkereste az idős embert. A férfi házának kapuja zárva volt, de a szomszédos üres telek felőli rossz kerítésen át a nő könnyen bejutott hozzá. Az ölébe ült és felajánlotta, hogy pénzért szexuális szolgáltatást nyújt. Amikor a férfi elutasította, pénzt kért tőle. Az idős ember mielőbb meg akart szabadulni tőle, ezért adott neki, de miután a nő elment, észrevette, hogy nincs meg a pénztárcája. A gyanú szerint a nő ellopta a tárcát, amiben pénz és bankkártya is volt. A kártya mellett egy kis cédulán ott volt a PIN kód is. A nő a kártyát nem használta, de ha ezt megtette volna, több százezer forintot tudott volna levenni a számláról.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a 24 éves mezőkovácsházi nőt lopás vétség elkövetésével gyanúsítja és vádemelést javasol ellene. A rendőrség a 2017. június 15-én lezárt nyomozás iratait vádemelési javaslattal küldte el a Battonyai Járási Ügyészségre.

A rendőrség a történtek kapcsán ismételten kér mindenkit, hogy idegeneket ne engedjen be a házába, lakásába. A pénztárcában pedig a bankkártyák mellett ne legyen ott a PIN kód, mert ha elveszítik a tárcát, vagy ellopják azt, így könnyedén le tudnak venni pénzt a számlájukról.

(police.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.