Szelfipont előtt fotózkodhatunk Makón

Több mint 6 és fél mázsa az az ún. szelfipont, ami jelenleg a fürdő előtt található és elsősorban a turistáknak szól. A ,,Makó” felirat valamiért narancssárga lett, az ,,ó” betű helyére egy vöröshagyma került.

A szelfipontot úgy alakították ki, hogy néhány helyre be lehessen ülni, fémből készült, egy speciális festéknek köszönhetően pedig a tűző napon sem éget a felülete. A turisztikai látványosságot a Váll-Ker gyártotta, a városnak csak az anyagköltséget, egymillió forintot kellett kifizetnie. A felirat terveit Bertus Barcza Anikó művésztanár készítette.

A szelfipont kialakításával kapcsolatban Zeitler Ádám, jobbikos önkormányzati képviselő adott be önálló indítványt, még tavasszal. A márciusi rendes testületi ülésén közölték vele, hogy pont azon a héten kértek árajánlatot, így már akkor elindult a folyamat. – Örülök neki, hogy egy újabb jobbikos javaslat valósul meg Makón, még ha ezt a nyilvános fórumokon nem is említették meg a város vezetői. Remélem a makóiak és az ide látogató vendégek legnagyobb megelégedésére válik majd – fogalmazott megkeresésünkre Zeitler Ádám.

Bottyán Róbert

Főszerkesztő

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük