Egészségügy Magyarországon: patkányok és tetvek

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 2] [ad 4]

Mi sem bizonyítja jobban az Eurostat adatait, mint hogy a Merényi Gusztáv Kórház pszichiátriájának plafonjáról patkányok potyognak az ápolók és a betegek elé – hívja fel a figyelmet Alföldi Andrea.

Emlékezetes, hogy az EU statisztikai hivatala szerint az egészségügyi kiadásokra fordított összegeket illetően Magyarország a többi uniós országhoz képest a rangsor vége felé kullog. Ez azt jelenti, hogy Orbán Viktor egyike azon vezetőknek, akik a legjobban sajnálják a pénzt az egészségügytől, a betegektől, kórházaktól és az egészségügyi dolgozóktól.

A Jobbik makói alapszervezetének elnökségi tagja elmondta: a 2018-ban megalakuló Jobbik-kormány leszámol a Fidesz szégyenletes egészségügyi politikájával. A Jobbik nemcsak a XXI. századi egészségügyi ellátórendszert, de a XXI. századi egészségügyi intézményeket is meg fogja teremteni. Az egészségügyre fordított költségeket két éven belül pedig az uniós átlagra emelik.

[ad 5]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá