Újabb szállítmány kupakot gyűjtött a makói Jobbik

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 2] [ad 13]

Fél éven belül már harmadjára juttatott el kupakokat a Jobbik Makói Alapszervezete és Ifjúsági Tagozata Hegedüs Tímeának, hogy ezáltal segítse a kis Levente gyógyulását.

Beszámoltunk róla: Móricz Leventét születésekor oxigénhiány és agyvérzés érte, így a kisfiút fizikailag és mentálisan is komoly károsodás érte. A család márciusig Vásárhelyen élt, azóta Békéscsabára költöztek, a fejlesztéseket, terápiákat is ott folytatják. Levi felépüléséért egy facebook csoportot is létrehoztak, innen a kapcsolat a helyi Jobbikkal.

– Ezúttal is az édesanya barátja, Kardos József jött el Makóra. Kiemelt célunk és feladatunk a mások megsegítésére irányuló karitatív akciók megvalósítása, ebbe illeszkedik bele ez a kupakgyűjtés – közölte oldalunkkal Olasz Lajos. A Jobbik Makói Ifjúsági Tagozatának alelnöke hozzátette: kérik a helyi vállalkozások támogatását, hogy gyűjtsék ők is a kupakokat, őt pedig keressék bizalommal ezzel kapcsolatban.

[ad 14]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá