Megszólalt a Nyergesné által kritizált, volt csanádpalotai jegyző
2017-09-22
A nap idézete
2017-09-23

Nyár elején számoltunk be róla: a 2014-es választások alatt a Fidesz és az MSZP is megígérte egy kutyapark létrehozását Makón, de azóta ötletszinten sem került szóba. Most a fideszes képviselők indítványban javasolták, hogy hozzák létre a parkot és konzultáció segítségével határozzák meg a helyét. Az ötlet valójában már négy éve megszületett.

,,Régóta él a vágy egy, a 21. századi követelményeknek megfelelő kutyafuttató kialakítására. Ezért kezdeményezzük ennek megépítését.”

– áll abban a képviselői indítványban, melyet aláírt Farkas Éva Erzsébet, Czirbus Gábor, Kádár József, Kovács Sándor, dr. Hadik György, Toldi János, dr. Sánta Sándor és Weszelyné Véghseő Henriett Mária.

A park létrehozását legelőször 2013-ban vetette fel Móra Ferenc Attila, aki egy törpe pincser, Csili gazdája. Jelenleg külföldön tartózkodik, telefonon értük utol. A makói kutyások nevében elmondta, hogy természetesen örülnek a dolognak és szívesen segítenek amiben csak tudnak. Ugyanakkor nehezményezte, hogy az ő ötlete volt, mégsem keresték ez ügyben még.

Weszelyné a Délmagyarországnak elmondta: arról, hogy mikor és mennyiből valósul meg a kutyapark, azután döntenek, hogy a helyszínről sikerült megegyezni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.