Lázár és a Fidesz nagyot bukott Algyőn

Hamis tízezreseket készített és azokkal fizetett Makón is
2017-09-22
Megszólalt a Nyergesné által kritizált, volt csanádpalotai jegyző
2017-09-22

Magas részvétel mellett csak olyanokat választottak az algyői képviselő-testületbe, akiket Molnár Áron polgármester kért fel, hogy az Algyő legyen az algyőieké csoportosuláshoz csatlakozva méressék meg magukat a szeptember 10-i időközi választáson. Molnár ellenzékéből hírmondó sem maradt a testületben.

– Algyő az egész országnak üzent. Hiába állt egy teljes párt a mocskolódás mögött, és hiába adta áldását erre egy országgyűlési képviselő, egy józan programról lejárató kampányt indítani az eredmények tükrében nem volt túl logikus lépés – mondta a Délmagyar.hu-nak Molnár Áron algyői polgármester.

Az előző testületben ellehetetlenült a közös munka, Molnárnak 5 fős ellenzéke alakult ki, akik rendre leszavazták elképzeléseit, és csorbát ejtettek különböző megszorításokkal polgármesteri tekintélyén. Molnár Áron az eredményt totális győzelemként értékeli, szerinte az ellenünk aljas kampányt folytatóknak le kell vonniuk a következtetést. Érvényes szavazatot a településen élők 54,35 százaléka adott le.

A polgármester a térség országgyűlési képviselőjével, Lázár János (Fidesz) miniszterelnökséget vezető miniszterrel is szívesen leülne újból megbeszélni Algyő jövőjét. Lázár a választás előtt három nappal járt Algyőn, beszédével nem Molnár Áront és csapatát támogatta.

(delmagyar.hu/sztarklikk.hu nyomán)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.