Ambrózfalvi falunap, Fidesz zászlóval

1,2 milliárd uniós támogatást nyert az az alapítvány, amelyben Lázár felesége kuratóriumi tag
2017-09-23
Szabályosan zajlik a béruniós aláírásgyűjtés
2017-09-23

Sőt még azt is bemondták, hogy Lázár János jóvoltából ebédelhetünk.

Nyárzáró falunap néven szervezett programokat az ambrózfalvi önkormányzat szeptember 16-án. Volt rendőrségi bemutató, süteménykészítő verseny, gyermek szépségverseny, helyi, tótkomlósi és pitvarosi fellépők, a sztárvendég pedig Balázs Pali volt. A rendezvény kapcsán három érdekességre hívnánk fel a figyelmet:

  • 7-8 éve nem volt semmilyen falunapi rendezvény. Nyáron magánúton szerveztek egyet és most hirtelen az önkormányzat is kedvet kapott hozzá.
  • Bár független a polgármester és a testületben is mindössze egy jobbikos van, kint volt egy Fidesz-zászló.
  • Az ebéd előtt hangosbemondón közölték, hogy ezt most Lázár János, Miniszterelnökséget vezető miniszter, országgyűlési képviselőnk jóvoltából fogyaszthatjuk el.

A fentieket eméssze meg mindenki, következtessen, gondolkodjon. Addig itt van egy Lázárt Rákosit éltető dal, nekünk valamiért ez jutott eszünkbe.

1 Comment

  1. Betkó Tamás szerint:

    Igaz,hogy 28 éve a faluból elszármazottak táborához tartozom,de szüleim révén figyelemmel kísérem a községben zajló eseményeket. Mindig megmosolygom azokat a “Csípős”megjegyzéseket, amit a messziről jött ember tutiként megír. A tudósítás kapcsán megjegyzem,lehet hogy nem Falunapnak hívták az utóbbi évek rendezvényeit,de szerintem volt(van)elég sűrűn program a községben.Nem több és nem kevesebb,mint a környező,azonos lélekszámú településeken.Tudomásul kell venni,hogy mindenhez pénz kell! S ha ezt egy országgyűlési képviselő(miniszter) ajánlja fel,akkor Tőle kell elfogadni.Ja,hogy a nevét is bemondták?Talán ennyit megérdemel. Ha a Makói Csípős, vagy Bottyán Róbert vagy Betkó Tamás szponzorálta volna a rendezvényt, biztos azt is bemondták volna.S hogy mit keresett a Fidesz zászló a rendezvényen, magam sem tudom, de ha a tisztelt újságíró oknyomozó riportjában megkérdezte volna a község elöljáróit, bizonyára választ kapott volna!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.