Kiszombornál egy pótkocsit, Csanádpalotánál egy BMW-t foglaltak le a rendőrök

Leszakadt egy faág az Apaffy utcában
2017-09-25
14 ziccer maradt ki
2017-09-25

A magyar rendőrök három személyautót és egy pótkocsit foglaltak le a Csongrád megyei határátkelőkön.

Egy montenegrói férfi 2017. szeptember 23-án 11 óra körül egy Range Rover vezetőjeként jelentkezett belépésre a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen. Az ellenőrzés megállapította, hogy a gépkocsi alvázán, szélvédőjén és típusmatricáján szereplő egyedi azonosító jel nem egyezik a jármű computerében digitálisan rögzített alvázszámmal. A sofőrrel szemben egyedi azonosító jellel visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Az autót a francia hatóságok körözték.

Egy Audi A8 koszovói sofőrje szeptember 24-én 12 óra 30 perckor akart az ország területére lépni Röszkénél. A magyar rendőrök az adattári ellenőrzés alapján felfedték, hogy a gépkocsi szerepel a Schengeni Információs Rendszerben, azt a német hatóságok körözik.

Kiszombornál jelentkezett belépésre egy román állampolgárságú férfi egy Renault Masterrel szeptember 24-én 20 órakor. Az ellenőrzés megállapította, hogy a mikrobusz pótkocsiját Németország körözi.

Egy BMW gyártmányú gépkocsi vezetője szeptember 24-én 20 óra 30 perckor akarta az országot elhagyni Csanádpalotánál. Az adattári ellenőrzés megállapította, hogy a csaknem 9 millió forint értékű jármű körözését az olasz hatóságok elrendelték.

A magyar rendőrök a három személyautót és a pótkocsit lefoglalták.

(police.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.