Előzetesben a boxerrel látásvesztést okozó makói férfi

Orbán barátjának a cége épít stadiont az egyháznak Szegeden
2017-10-05
Most egy másik japán tv csatorna forgatott Vajda Józsefnél
2017-10-05

A Makói Járási Ügyészség indítványára a nyomozási bíró egy hónap időtartamra előzetes letartóztatásba helyezte azt a makói férfit, aki boxerrel támadt a hónap elején egy szintén helybeli lakosra – írja az ügyészség.

A gyanú szerint a férfi 2017. október 1. napján este negyed 8-kor Makón, az egyik kereszteződés mellett található pad előtt, a járdán előzetes szóváltásba keveredett egy 74. életévében járó férfivel, melynek során egy ún. boxerrel, vagyis egy ökölre húzható fém eszközzel, két alkalommal arcon és fejen, illetőleg egy alkalommal bordatájékon ütötte a sértettet. A bántalmazás következtében az idős férfi a jobb szemén 8 napon túl gyógyuló, maradandó, látásvesztéssel járó súlyos sérülést szenvedett el.

A bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére, maradandó fogyatékosságot okozva elkövetett súlyos testi sértés bűntette miatt indult eljárásban az ügyészség a szökés, elrejtőzés veszélye, valamint a bűnismétlés veszélye okán indítványozta az előzetes letartóztatás egy hónapra történő elrendelését. A bíróság az ügyészi indítványnak helyt adva elrendelte a kényszerintézkedést, figyelemmel arra is, hogy a gyanúsított többszörösen büntetett előéletű, cselekményét végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt, valamint röviddel korábbi, szabadságvesztésből történő szabadulása után, így visszaesőként követte el.

A bíróság határozata nem jogerős, azzal szemben szabadlábon történő védekezés érdekében a gyanúsított és védője fellebbezést jelentettek be.

1 Comment

  1. Vivien szerint:

    Gratulálok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.