Jövőre szabadon engedhetik a Makón felgyújtott lány gyilkosát
2017-12-15
A nap képe
2017-12-16

[ad 2] [ad 3]

Nem hivatalos forrásból úgy értesültünk, hogy az elmúlt időszakban nyolcan hagyták el a makói mentőállomást, de az Országos Mentőszolgálat szerint ,,csak” hárman, a mentőellátás pedig zavartalan maradt.

Kérdéseinkkel megkerestük a makói mentőállomás fenntartóját, aki már másnap válaszolt. Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és pr vezetője a következőket írta:

,,A Makói Mentőállomáson az utóbbi hónapokban összesen három fő távozott, mindhárman közös megegyezéssel történő munkaviszony megszüntetéssel. Mindhárom esetben a két fél együttes akarata érvényesült és 2 hónap felmondási idő letöltését követően szűnt meg a munkaviszonyuk közös megegyezéssel.”

,,A kérelmek indoklást nem tartalmaztak, de tudomásunk szerint két esetben egyértelműen családi okok játszottak szerepet a döntésben. A mentőellátás folyamatos és zavartalan maradt.”

Névtelenséget kérő forrásunk elmondta:

kötelezték a dolgozókat, hogy kölcsönös megegyezéssel adják be felmondásukat és a 60 napos felmondási időhöz is ragaszkodtak.

Volt aki kérte az áthelyezését, volt aki elment, így nyolcan távoztak, nem hárman. Elárulta, hogy a döntések hátterében az áll, hogy a mentősök nehezen tudnak együtt dolgozni az állomás vezetőjével, Farkas Lászlóval. A Mentőszolgálattól megtudtuk, hogy nincs kinevezve, megbízva van, ami határozatlan időre szól.

[ad 4]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük