A Jobbik Ifjúsági Tagozata meghirdette a Lázadás Évét

A makói sakkozó olyat ért el, amit húsz éve egy magyar női versenyző sem
2018-01-03
Fejlesztést ígértek, helyette csődbe viszik Csanádpalotát
2018-01-03

[ad 2] [ad 9]

A Jobbik Ifjúsági Tagozata – Vona Gábor szavai nyomán is – a Lázadás Évének hirdeti meg a 2018-as évet, így az előttünk álló száz napban a választásokra való szellemi, lelki és fizikai felkészülés mellett, a választásokon való részvételre buzdítjuk a fiatalokat – közölte portálunkkal Olasz Lajos.

A Jobbik IT minden évben egy adott téma köré szervezi tevékenységét: 2015-ben az Önkéntesség, 2016-ban az Önképzés, 2017-ben a Tudatos Ifjúság Évét hirdették meg. – 2018-ban történelmi fordulópont előtt áll Magyarország. Noha Orbán Viktor azt hitte, hogy a lázadás éve 2017-ben lesz, mi bebizonyítjuk, hogy tévedett, ugyanis ez 2018-ban lesz, amikor a magyar emberek történelmi összefogásának révén el fogjuk söpörni ezt a korrupt, aljas és zsarnoki rendszert – fogalmazott az Ifjúsági Tagozat makói alelnöke.

Elmondta: a Lázadás Éve nem a Jobbik IT zártkörű programja, hanem meghívás minden kormányváltást sürgető magyar ember számára arra, hogy együttes erővel egy biztonságos, élhető, igazságos és szabad ország építhessünk.

,,Bizakodva és tettre készen állunk az előttünk álló feladatokhoz, ugyanis Magyarország legerősebb politikai ifjúsági szervezeteként van kellő erőnk, elszántságunk és képességünk ahhoz, hogy a kitűzött célokat elérjük. A Lázadás Éve nem fejeződik be a választásokkor, ellenkezőleg, akkor csúcsosodik ki, amikor elindul az elszámoltatás”

– tette hozzá.

[ad 10]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük