Fejlesztést ígértek, helyette csődbe viszik Csanádpalotát

A Jobbik Ifjúsági Tagozata meghirdette a Lázadás Évét
2018-01-03
A nap idézete
2018-01-04

[ad 2] [ad 11]

Bőr ülőgarnitúrát vásárolt, felújította a dolgozószobáját, külsős szakértőket, könyvelőket foglalkoztat, de az előző testületet és az elhunyt városvezetőt hibáztatja Nyergesné Kovács Erzsébet, Csanádpalota polgármestere, hogy miért nincs pénze a településnek. A minap a Makó Híradó portálnak nyilatkozott, névtelenséget kérő forrásunk szerint az elhangzottakból egy szó sem igaz.

Informátorunk úgy tudja,

  • a tavaly nyári időközi választás után azonnal felújítás és bútorvásárlás történt a hivatalban,
  • külsős könyvelő céget foglalkoztatnak, ami nem volt betervezve a költségvetésbe, így az is adósságot generált, 25 millió forintot az elmúlt fél év alatt,
  • további külsős szakértőket alkalmaznak.

Forrásunk szerint a polgármester férje és lánya is a hivatalban dolgozik, sőt utóbbi több százezres végkielégítéssel távozott, majd most újra a pénzügyi csoportnál van.

Forrásunk arra gyanakszik, hogy ez egy kampányfogás lehet, szerinte Lázár János a megmentő szerepében fog tetszelegni, az ő közbenjárásával az állam fog segíteni Csanádpalotának.

[ad 13]

1 Comment

  1. XY szerint:

    A lánya a pénzügyi csoportnál volt éveken át – a szóban forgó időszak alatt is – és most is ott dolgozik és nem tudott semmit anyu? A férje is ott dolgozik . Ez nem összeférhetetlenség ? Feltételezhető, hogy a külsős cég foglalkoztatása se volt a költségvetésbe betervezve és az sem, hogy új bútorokat vásárolgat. Ez milyen pénzen történt ? Hogy tud elszámolni ? Elég szomorú, hogy egy olyan emberre mutogat, aki már védekezni nem tud . Egy kicsit magába is kellene , hogy nézzen a jelenlegi városvezetés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Iratkozzon fel heti hírlevelünkre!

Sikeresen feliratkozott!

Egy ismeretlen hiba lépett fel. Kérjük próbálja újra!

A www.mcsipos.hu felhasználhatja a megadott információkat, hogy kapcsolatba lépjen Önnel és marketing célra használja fel azokat.