És te akarsz egy migránsnak gyereket szülni???

Fény derült a továbbjutók kilétére
2018-01-14
A nap képe
2018-01-15

[ad 2] [ad 9]

Ismét sikerült bekerülnie az országos hírekbe városunk polgármesterének. Farkas Éva is részt vett a Megyei Jogú Városok Szövetségének gyűlésén Budapesten, ahol egy közös „Sorosos-migránsozós” napot tartottak a fideszes polgármesterek.

Városunk vezetője beszédet is mondott. Vegyük hát sorba klasszis mondatait, állításait.

“Európa kapuin beáramló illegális bevándorlók nem tisztelik a kultúránkat, a vallásunkat, az értékeinket. Ezt tapasztaljuk mi, a déli határvidéken”

Az első mondatot most nem boncolgatnánk, biztosan vannak az eddig ide érkezett tömegben olyanok, akik nem tisztelik kultúránkat. No de a második mondat: mi Makón eddig hány migránssal találkoztunk?

„Folyamatosan nő az illegális határátlépők száma”

Úgy néz ki Farkas Éva nem figyelt oda, amikor a Migrációkutató Intézet igazgatója beszélt, miszerint kifejezetten csökkent ez a szám. De mellékelünk egy friss táblázatot a police.hu-ról. Az elmúlt harminc napban 14 migránst fogtak el a rendőrök.

Ez az „óriási” szám már megalapozója lehet annak a csúcspontnak, ami már-már katartikus hatást váltott ki az országos média képviselőiben is: szeretnétek a migránsoknak gyereket szülni? – szólt az európai nőkhöz és Brüsszelhez a kérdés.

Nem vagyunk benne biztosak, hogy csak költői volt a kérdés. Mindenesetre egy európai szintű „nemzeti” konzultációval könnyen felmérhető lenne, hogy Európa női lakossága mit gondol ebben a témakörben.

Természetesen nem maradhatott el Soros felemlegetése sem. Városunk vezetője szerint közte és Szent István király Magyarországa között kell választanunk. Farkas Éva tehát hozta a kötelezőt, sőt még rá is tett egy lapáttal, így ismét sikerült országos címlapokra kerülnie. Biztosan jár a „fejsimi” Lázár Jánostól ezért a teljesítményért.

Azt az egy információt kifelejtette a polgármester, hogy az az 1300 titokban befogadott menekült, és az a 20 ezer migráns, aki letelepedési kötvényt vásárolt, vajon mennyire fenyegeti Európa és benne hazánk kultúráját.

(fotó: archív)

[ad 7]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük