60 darab tabletet vesz a JAG

Újabb láda adományt adott át dr. Kiss Attila
2018-02-13
A nap idézete
2018-02-14

[ad 2] [ad 7]

A Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ három intézménye, a Makói József Attila Gimnázium, a Csongrádi Batsányi János Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium és a Csongrád és Térsége Széchenyi István Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium egy 100 millió forintos uniós pályázatot nyert el. A projektet kedden délután mutatták be Makón, a Glorius Vigadóban.

A pályázatot az Európai Unió 2014-20-as keretéből finanszírozzák, a három intézmény közösen adta be. A makói gimnáziumba 33 millió forint jut, ebben lesz eszközfejlesztés, aminek részeként 60 darab táblagépet vásárolnak, így egész osztályok tudnak rajta dolgozni. Szerveznek szakköröket, tanártovábbképzéseket, életre nevelő programot indítanak. A projektben a gimnázium teljes diáksága érintett lesz. A pályázat két évre szól, 2019 novemberéig kell lezárni – tudtuk meg Martinuszné Korom Gabriella projektmenedzsertől, megbízott intézményvezetőtől.

A keddi projektnyitón bemutatkoztak az intézmények és Lénárd Sándor, az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karának munkatársa tartott előadást az iskolai motiváció témakörében.

[ad 9]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük