Nem várnak húsvétig, az időközi választás előtt megkapják az utalványokat a vásárhelyi nyugdíjasok

Fideszes kampányüzemmódban a Csongrád Megyei Önkormányzat honlapja
2018-02-14
Hivatali visszaéléssel gyanúsítják a kormánytisztviselőt
2018-02-14

[ad 2] [ad 14]

Nem várnak húsvétig, még az időközi polgármester-választás előtt kiosztják a nyugdíjasoknak a tízezer forintos Erzsébet-utalványokat Hódmezővásárhelyen – jelentette be az alpolgármester, a Fidesz polgármesterjelöltje.

Hegedűs Zoltán tájékoztatása szerint a közgyűlés döntése alapján hétfő óta kézbesítik az utalványokat a 62 éven felülieknek, így azokat a következő tíz napban megkapják a jogosultak. Hegedűs újságírói kérdésre azt is közölte, hogy nem hajlandó vitázni a vele szemben független jelöltként induló Márki-Zay Péterrel. „Rövid a válaszom, hazug emberrel, aki gyűlöletet szít a városban, nem vitatkozom” – fogalmazott.

A nyílt vitát a demokrácia minimumának, az utalványosztogatást pedig egyszerű kampányfogásnak tartja a hódmezővásárhelyi polgármesteri székért induló független jelölt. Márki-Zay Péter a Hír TV-nek elmondta, hogy a Fidesz valószínűleg szoros eredményre számít az előválasztásnak is felfogható hódmezővásárhelyi időközi polgármesteri megméretésen, és szerinte ezért hozhatták előre az utalványok kézbesítését.

„Mivel korábban szó sem volt róla, mindenképpen a választás szoros kimenetelére utal, hogy a Fidesz először úgy döntött, hogy minden 62 év feletti nyugdíjas hódmezővásárhelyi kap egy tízezer forintos Erzsébet-utalványt március végéig, tehát még Lázár János országgyűlési választása előtt, és most pedig a kiosztást előre hozta február 23-ig, tehát még a 25-i önkormányzati időközi polgármester-választás elé.

Biztos vagyok abban, hogy szoros az eredmény, és aggódik a Fidesz a győzelem miatt. És ez engem reménnyel tölt el”

– reagált Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely független polgármesterjelöltje.

(vasarhelyihirek.hu/Hír TV)

[ad 1]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük