Hárman is távoztak a női kézilabda csapatból, kikaptak a tavasz első meccsén

Illegális migránsokat fogtak el Csanádpalotánál
2018-02-21
A Jobbik minden szavazókörbe delegál majd szavazatszámlálót
2018-02-21

[ad 2] [ad 9]

Vereséget szenvedett a tavaszi nyitófordulóban a Makói Kézilabda Club női csapata. A kudarc ellenére maradtak az ötödik helyen.

Makói KC- Csorvási SK: 18-23 (7-8)
Női NBII dél-keleti csoport, 12. forduló. Vezette: Kaló, Mizsák.

Makói KC: Cseh, Kádár – DEBRECZENI 4, Nagy 1, Antal, Rózsa 1, KOZSERÁN, DRAXLER R. 9/4, DRAXLER D. 3, Dénes Dorka, Szél, Dénes Dominika.

Kiállítás: 9/4

Szabó Attila: ,,A tavaszi szezon első mérkőzése bebizonyította, hogy a kezdő csapatból télen eltávozó három meghatározó játékos pótlása még időbe telik. A csapat nagy küzdelemben maradt alul a jelentős játékerővel bíró Csorvási csapattal szemben. A rövidebb kispad miatt a lányok a mérkőzés utolsó negyedére elfáradtak és az ellenfél ekkor tudta a maga javára fordítani az eredményt. A játék kimenetelét nagyban befolyásolta, hogy 18 percet kellett emberhátrányban játszanunk, míg az ellenfél mindössze 8 perc büntetést kapott.”

Ifjúsági mérkőzésen:

Makói KC-Csorvási SK 17-16 (7-5)

Makói KC: Stefanik – Bozsó, Farkas, Halasi, Kakuszi, Rácz 1, Szűcs, Dénes Dominika 4/1, Dénes Dorka 8/3, Hadobás 3/2, Szél 1.

Kiállítás: 1/2.

Balázs Erika: ,,Első közös bajnoki mérkőzésünk volt ez a találkozó, ami izgalmas, fordulatos játékot hozott. A lányok komolyan vették a védekezésünk fontosságát. A kevés gólból is látszik, hogy az ellenfél is ezt tette. Kapusunk kiváló védései és néhány jó egyéni teljesítmény mellett kiemelném az egész csapat küzdőszellemét, a taktikai utasítások betartását, melyek a javunkra billentették a meccset. Gratulálok a játékosaimnak!”

(fotó: Makói KC Női Szakosztály facebook)

[ad 7]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Iratkozzon fel heti hírlevelünkre!

Sikeresen feliratkozott!

Egy ismeretlen hiba lépett fel. Kérjük próbálja újra!

A www.mcsipos.hu felhasználhatja a megadott információkat, hogy kapcsolatba lépjen Önnel és marketing célra használja fel azokat.