Ingeket, nadrágot és kabátot akart lopni

Bizniszpártok halmaza a Makó-Vásárhelyi körzetben
2018-03-06
Kigyulladt egy melléképület Kiszomboron
2018-03-06

[ad 2] [ad 9]

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói gyanúsítottként hallgattak egy helybeli férfit, aki a hétvégén egy szegedi üzletből ruhaneműket rabolt.

A megalapozott gyanú szerint a 24 éves férfi 2018. március 4-én 18 óra 30 perckor ment be a ruhaüzletbe, ahonnan ingeket, nadrágot és egy kabátot akart lopni úgy, hogy azokat a táskájába és a ruhája alá rejtette. A bolt biztonsági személyzete ezt észrevette, és felszólította a gyanúsan viselkedő fiatalt, hogy pakolja ki a táskáját. Válaszul a férfi egyikőjüket fellökve kimenekült az üzletből. A biztonsági szolgálat munkatársai a bevásárlóközpont folyosóján azonban feltartóztatták. A férfi még ekkor is igyekezett ellenállni, és egy csavarkulccsal rátámadt az egyik biztonsági őrre, aki ennek következtében könnyű sérüléseket szenvedett.

A bejelentést követően a rendőrök a feltételezett elkövetőt elfogták, előállították, és gyanúsítottként kihallgatták. Ellene rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozók a férfit őrizetbe vették, majd az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

(police.hu, fotó: illusztráció)

[ad 7]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük