📺 Vona Gábor: dr. Kiss Attila az, aki le tudja váltani a Fidesz jelöltjét

A Jobbikot annyian támogatják a makói-vásárhelyi körzetben, mint az összes többi pártot együtt
2018-03-08
A nap idézete
2018-03-09

[ad 2] [ad 3]

Amikor a Fidesz rendszere összeomlik, akkor a felelősök menekülni fognak, egymásnak esnek, hiszen csak a korrupció tartja őket össze – többek között erről is beszélt a Jobbik miniszterelnök-jelöltje makói fórumán csütörtökön. Vona Gábor azt is közölte: dr. Kiss Attilán kívül nincs másnak esélye legyőzni a Fidesz indulóját, Lázár Jánost.

Elsőként dr. Kiss Attila emlékeztetett: a vásárhelyiek példát mutattak összefogásból és kitartásból, megmutatták, hogy lehet győzni a félelmet és a korrupciót. A vásárhelyiek visszaszerezték városukat, április 8-án a makóiak előtt is ez a lehetőség áll – a két város között tisztességes együttműködésre van szükség.

,,Lázár Jánossal szemben, nekem van valódi választókerületi programom, melynek fő célja, a magyar vidék felemelése. Nekünk van meg az akaratunk, egységünk, támogatottságunk és programunk a Fidesz és Lázár János leváltására”

– fogalmazott a képviselőjelölt.

Őt követően Vona Gábor lépett a pulpitushoz. Kifejtette: a Fidesz és az MSZP már ellenzékben is korrupt volt, ezért maradtak el a beígért elszámoltatások. A Jobbik már 8 éve van a Parlamentben és nincsenek korrupciós ügyeik, ezért csak kitalációkat, álhíreket terjesztenek a pártról, amikből semmi sem igaz. Ezzel kapcsolatban úgy véli, aljas egy hónap várható minden idők legmocskosabb kampányában, még itt a makói-vásárhelyi körzetben is, dr. Kiss Attilával szemben.

Beszélt a Jobbik néhány főbb programpontjáról is:

  • leváltanák Polt Pétert,
  • korrupció ellenes hivatalt hoznának létre,
  • nem bontanák le a kerítést, sőt visszaállítanák a határőrséget,
  • független vezetők kerülnének az állami intézmények élére,
  • a fiataloknak otthonteremtési programot indítanának,
  • átalakítanák a közoktatást, hiszen a diákoknak és a tanároknak is rossz a rendszer,
  • megemelnék a béreket.

A fórumon természetesen az érdeklődők is szót kaptak. Egy Fideszből kiábrándult férfi elárulta: látja, hogy a jelenlegi kormány nem tudja vezetni az országot. Azt szeretné, a Jobbik továbbra is következetesen álljon ki bizonyos ügyekért és ne kelljen újra csalódnia a magyaroknak. Egy idős asszony azt kérte, hogy a párt egy jelöltet se léptessen vissza az országban. Ebben Vona Gábor gyorsan megerősítette, mely szerint nem fognak visszaléptetni egy jelöltet sem.

[ad 5]

1 Comment

  1. Szabó János szerint:

    A fidesszel szemben teljes elszámolás és vagyon elkobzás de a rokonságot is bele véve,minden fideszest le váltani ,még az önkormányzati képviselősségből is,a csaló képviselőket börtönbe és a vagyonuk elkobzása és valamint egy nyomozó hivatalt állítani fel akik a külföldi számlákat keresi,valamint Mészáros ás társait kivizsgálni Vajnára meg visszamenőlegesen meg adóztatni.A határon túliak szavazatát meg vonni ide nem azokat értem akik kint dolgoznak hanem az Erdélyiek,Szlovák,Ukrán magyarokat értem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük