A nap témája: Kiadták a postásoknak, hogy még választásokig mindenki kapja meg az Erzsébet-utalványokat

A nap képe
2018-03-12
Négy perc alatt fordított a Makói FC a sárga lapok meccsén
2018-03-12

[ad 2] [ad 13]

Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár az M1 csütörtöki műsorában, azt találta mondani, hogy még néhány hetet igénybe vehet, mire a posta kiszállítja az Erzsébet-utalványokat, így még az is elképzelhető, hogy csak április közepén érkeznek meg a címzettekhez.

Ezt természetesen nem engedheti a kormány, nem mintha azért küldené megint a kis kiegészítőt, hogy megvegye az emberek szavazatát, de mégis csak jobb, ha már a választások előtt megérkeznek az Erzsébet-utalványok a kedves választópolgár postaládájába.

A 24.hu értesülései szerint a postákat körüzenetben értesítették arról, szoros határideje van a kézbesítésnek.

„Tájékoztatom, hogy kormányzati megbízás alapján, 10000 Ft értékű Erzsébet-utalványt tartalmazó küldemények kerülnek kiküldésre. A nyugdíjasok számára címzett küldemények kézbesítését ezúttal is a Magyar Posta végzi. A kézbesítést ütemezetten, március 29-ig kell végrehajtani”

– áll a levélben.

Tehát mindenki megnyugodhat, a nyugdíjasok még a választások előtt tudni fogják, hogy Orbán Viktor gondolt rájuk, és ha a nyugdíjukat nem is emeli, valamint a nyugdíjrendszer reformjára sem volt ideje az elmúlt nyolc évben, a szemfényvesztésre szánt utalványokat sikerül időben kézbesíteni.

Most épp a megugró téli költségekre hivatkozva kapnak utalványt a nyugdíjasok, ezek szerint mégsem sikerült olyan jól az a rezsicsökkentés.

(alfahir.hu)

[ad 12]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük