,,Akinek az előző rendszerhez köze van, annak nincs helye a politikában”

Harminc cica mond köszönetet a vásárhelyieknek
2018-03-13
Két szegedi férfi bódékat akart feltörni a pálinkafesztiválon
2018-03-13

[ad 2] [ad 7]

Diós Károllyal, a közéletet követő, nemzeti érzelmű makói férfival beszélgettünk a jelenlegi politikai helyzetről.

Oldalunknak elárulta: tavaly novemberben alapítottak egy pártot, az Elégedett Magyarországért Mozgalmat. Az aláírásgyűjtés során azt tapasztalta, hogy volt aki azért nem írta alá, mert féltette a saját, vagy családtagjának munkahelyét. Így neki nem gyűlt össze a szükséges 500, viszont érdekesnek találja, hogy Lázár Jánosnak, hogyan sikerült egy nap alatt 1.300-at összeszednie.

Azt vette észre, hogy az emberek vágynak a változásra, viszont továbbra is csak két pólusban gondolkoznak, a 3 hónapnál régebbi dolgokra pedig nem emlékeznek. Szerinte egyébként a jelölteknek saját kezűleg kellene gyűjteni az aláírásokat, különben hiteltelenné válik a jelölt.

Meglátása szerint van aki elégedett a jelenlegi helyzettel, ,,csak mert Fidesz”. Úgy látja, a kormány csak a kötelességét teljesítette a legtöbb esetben az ország érdekében, viszont a társadalom nagy részével nem foglalkozik. Ennek kapcsán közölte: akinek az előző rendszerhez köze van, annak nincs helye a politikában.

A makói ügyekre rátérve elmondta: felháborítónak tartja a kommunális- és a súlyadót, hiszen hiába fizetünk ennyi mindent, nincs látszata, utalva a néhány héttel ezelőtti lassú hóeltakarításra.

[ad 9]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük