Leplezzük le a kamupártokat!

Hamarosan megnyílik Makó első szabadulószobája
2018-03-13
A nap idézete
2018-03-14

[ad 2] [ad 14]

Gondoljunk bele, a bizniszpártok is beszerzik valahonnan jogtalanul az adatbázisokat. Az ő lebuktatásuk fontos dolog lenne. Nagyjából 10 perc ráfordításával sokat tehetünk a választás tisztaságáért – hívja fel a figyelmet Zeitler Ádám.

A Jobbik Csongrád megyei négyes választókerület kampányfőnöke közölte: sok jel mutat arra, hogy a jelenlegi hatalomnak számos érdeke fűződik a kamupártok választási zavarórepüléseihez, az ellenzéki pártok megosztásához, választókerületenként több ezer szavazat elvételéhez, amit ezek a kamupártok megszerezhetnek, és április 8-án nagyon hiányozhatnak majd a kormányváltáshoz.

Úgy véli, a nyilvánosság sokat segíthet lebuktatásukhoz, főleg akkor, ha azokat is leleplezzük, akiktől kapták az adatbázisukat. Ehhez azt kell tenni, hogy minél több állampolgár kérje ki a választási irodától, mely párt, jelölt ívein szerepelnek adataik, a nevük, aláírásuk. A kikérés állampolgári jog.

Csak ennyit kell tenned:

  1. Töltsd ki ezt a kérvényt
  2. Mentsd el pdf-formátumban.
  3. Hitelesítsd Ügyfélkapuval elektronikusan itt
  4. Keresd ki a körzeted választási irodájának email-címét itt
  5. Küldd el nekik a kérvényedet.
  6. Ha a kapott válaszban olyan ajánlás is szerepel, akinek biztos nem írtál alá, tegyél feljelentést választási csalás gyanúja miatt!

[ad 1]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük