A Czuczor utca lakói nem a házak elé, hanem a szemközti oldalra szeretnék a kerékpárutat

Volner: Gyurcsány többet vinne, mint hozna
2018-03-18
Dr. Kiss Attila a legerősebb ellenzéki jelölt – Márki-Zay Péter honlapja szerint is
2018-03-18

[ad 2] [ad 10]

Lakosok keresték meg Zeitler Ádám (Jobbik) önkormányzati képviselőt, hogy az új, Maroslelére vezető kerékpárút a Czuczor utcán a házak felőli oldalon vezetne, amivel több problémájuk is van.

A városatya elmondta: kivágnák az összes fát, nem maradna zöld felület és nem maradna hely a házak előtt parkolni. A lakosok szerint az összes vezeték a házak felőli oldalon megy el, viszont a szembe lévő oldalon nincs semmi, hiszen ott a Róka utcai házak kertjeinek vége van.

Zeitler Ádám beszélni fog erről a műszaki osztállyal, dr. Kiss Attila, a megyei közgyűlés jobbikos tagja, országgyűlési képviselőjelölt pedig a közgyűlésen fog utánajárni a dolognak, hiszen megyei fejlesztési forrásból történik a beruházás.

[ad 11]

1 Comment

  1. Ádám szerint:

    Megint nem a logika diktál. Eleve lehetne külön kerékpár utat csinálni a üres oldalra. Ehelyett kivágják a fákat, betemetik az árkot, kiszedik az összes villanykarót, és kapunk egy olyan osztott pályás valamit mint a Szép utcán. Ahol a kereszt utcák beláthatatlanok a gyalogosok a biciklisávba közlekednek. A lakók meg félnek kilépni a saját házukból…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük