Vezetett, de nem tudott nyerni a Makó

Újra győzött a Makói KC és már nyolcadik, az ifi 50 (!) gólig meg sem állt
2018-03-19
A gyenge támadójáték miatt nem tudtak győzni a lányok
2018-03-19

[ad 2] [ad 9]

Egymást követő három győzelem után döntetlent játszott szakadó esőben a Szekszárddal a Makói Futball Club. A csapat úgy áll a 13. helyen, hogy a 15. Mórahalom négy pontra, a 11. Kozármisleny két pontra van – szoros tehát a mezőny.

Makói FC – Szekszárdi UFC 1-1 (1-0)
NB3 közép csoport, 19. forduló. Vezette: Csontos (Zsákai, Belicza)

Makó: Garamvölgyi – Bánóczki (Varga R. 67′), Széll (Vajna 75′), Juhász, Tóth T., Babolek, Molnár, Rakonczai, Sirokmán, Gémes (Kasuba 89′), Lipták.

Gsz.: Lipták 26′, ill. Fejes 63′.
Sárga: Garamvölgyi 33′, Rakonczai 63′, Babolek 92′, ill. Arena 59′, Kozics 67′, Károly 72′, Juhász 90′.

(fotó: archív)

[ad 7]

1 Comment

  1. Genericcialis szerint:

    Két emberrel is kisebb vitám alakult ki ebben a 40 napban arról, hogy mit jelent hívő, vallásos embernek lenni. Én vallom, hogy a templom, plébánosok szükségesek a vallás gyakorlásához, segítenek közelebb kerülni Istenhez, segítenek értelmezni a Bibliát, elfogadtatni, amit Isten ránk mér. A beszélgetőpartnereim mindezt nem tartják fontosnak. Gyerekeik nem lesznek elsőáldozók, bérmálkozók. Van egy másik csoport, akik viszont látszatkeresztények. Ott vannak a misén, de mögötte nem látok tartalmat. Szerencsére egyikőjük sem tudott megingatni hitemben. Köszönöm Istenem, hogy tudok hinni. Mindig, minden cselekedetemben legyen meg a TE akaratod! Köszönöm ezt a 40 napot!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük