A választás napján szerveznek ingyenes ebéddel egybekötött tavaszköszöntőt Apátfalván

,,Önnek biztosan nincsenek gerincfájdalmai” – írja a Közmunkás Szakszervezet társelnöke Lázárnak
2018-04-03
Dr. Kiss Attila nyílt levélben kéri a változást akaró baloldaliak támogatását
2018-04-03

[ad 2] [ad 12]

Nem akarunk összeesküvés-elméleteket gyártani, mindenesetre furcsa, hogy a választás napján rendeznek tavaszköszöntőt Apátfalván.

A plakát szerint a község cigány nemzetiségi önkormányzata szervezi a programokat, ahol lesz élőzene, ingyenes pacal- és marhapörkölt. A szervező facebook oldalán azt is írja: ,,Egy szép zenés nap,bográcsban főtt ebéd elfogyasztása mellett néha napján szükség van pár órára ellazulni,beszélgetni a jövőnkről,a sikereinkről valamint hogyan tovább…! Gondolatokat cserélni a megújulást szimbolizáló évszak eljövetelére.”

[ad 13]

1 Comment

  1. Károlyi Sándor szerint:

    Apátfalva község Cigány Nemzetiségi önkormányzat munkáját a minisztérium maximálisan elismeri,hiszen számos programot valósít meg.Ami kiemelkedő az a tanodai programja.A sok-sok kulturális programok mellett Minden évben megünnepeljük a nemzetiségek napját, a cigányság világnapját,amelyet világszerte április 8-án tartják. A z ünnepünk megtartását nem kérdőjelezheti meg a Makói Csípős! Visszautasítok minden rossz szándékú feltételezést,amely arra irányul,hogy a nemzetiségi önkormányzatunkat rossz színben feltüntesse.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük