Dr. Kiss Attila nyílt levélben kéri a változást akaró baloldaliak támogatását

A választás napján szerveznek ingyenes ebéddel egybekötött tavaszköszöntőt Apátfalván
2018-04-03
A nap idézete
2018-04-04

[ad 2] [ad 14]

A mai Magyarországon a társadalom egyes csoportjai között már nem az a valódi törésvonal, hogy ki a jobb- és ki a baloldali, hanem az, hogy ki akar kormányváltást és ki nem. Ez a közös cél össze kell, hogy kössön bennünket, függetlenül attól, hogy egyébként milyen világnézettel rendelkezünk és milyen kulturális értékrendben hiszünk – írja facebookon közzétett nyílt levelében dr. Kiss Attila.

Mint a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje írja:

,,Április 8-án országgyűlési választásokat rendeznek. Rajtunk, választópolgárokon múlik, hogy a február 25-én tartott hódmezővásárhelyi sikert folytatjuk-e most vasárnap. Ennek első feltétele az, hogy mindannyian éljünk választójogunkkal, és menjünk el szavazni.

A mai Magyarországon a társadalom egyes csoportjai között már nem az a valódi törésvonal, hogy ki a jobb- és ki a baloldali, hanem az, hogy ki akar kormányváltást és ki nem. Ki az, aki azt kívánja, hogy Magyarország folytassa az útját ezen a leszakadó pályán, és ki az, aki egy felzárkózó és felemelkedő országot szeretne építeni. Ez a közös cél össze kell, hogy kössön bennünket, függetlenül attól, hogy egyébként milyen világnézettel rendelkezünk és milyen kulturális értékrendben hiszünk. A választókerületet járva azt tapasztalom, hogy többségben vannak a változást akarók. A változás azonban csak úgy érhető el, ha a Csongrád 04-es választókerületben is a legesélyesebb ellenzéki jelöltre szavaznak a változást akarók. Ebben a körzetben a felmérések, kutatások és egyéb statisztikák szerint én vagyok a legesélyesebb ellenzéki jelölt.

Ha Ön is egyetért abban, hogy Magyarországon ma változásra van szükség, akkor a legfontosabb dologban már egyetértünk. Éppen ezért kérem, hogy április 8-án szavazzon pártlistán az Önhöz legközelebb álló pártra, az egyéni szavazatát viszont adja rám annak érdekében, hogy közösen hozzuk el a változást ebben a választókerületben!”

[ad 1]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük