📺 Kamuprofil után hamisított hangfelvétellel támad Lázár lakájmédiája

📺 Makón a négy évvel ezelőtti kampányban a szocik a Fidesszel üzleteltek
2018-04-06
Csanádpalotai csőd: hűtlen kezelés miatt tettek feljelentést
2018-04-06

[ad 2] [ad 3]

Előbb egy facebookos álprofil, majd egy hamisított hangfelvétel került elő dr. Kiss Attilával kapcsolatban. A makói-hódmezővásárhelyi körzet legesélyesebb ellenzéki jelöltje két fórumán beszélt ezekről a támadásokról.

Az álprofilról Hódmezővásárhelyen, a Mester utcában tartott szerdai fórumán beszélt. ,,Jobbik Attila felhasználó 14 bűnt követett el, pontosabban a Jobbik összes vezetője, hiszen csak róluk van bejegyzés. Hogy én mit követtem el, azt nem írja.”

A Hagymás Nemzedék portál felhívta rá a figyelmet, a bejegyzések hirdetésként futnak a közösségi oldalon, tehát komoly összeget fordítanak arra, hogy a lejáratás eljusson minél több emberhez.

A ,,lotyózós” hangfelvételről a csütörtöki, Szávay István országgyűlési képviselővel közösen megtartott fórumán elmondta, hogy hamisítvány. ,,Megjelentem hang formájában is különböző médiumok felületein és össze-vissza beszélek. Az össze-vissza és a hülyeséget beszélés az nem jellemző rám, másik személyre inkább.” Dr. Kiss Attila facebook oldalán azt közölte: soha, egyetlen alkalommal nem merült fel a cikkben említett hölggyel kapcsolatban kérdés a fórumokon.

Az említett apátfalvi utcafórumon ott voltunk mi is, ennek felvételét itt találják:

[ad 5]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük