Kezdődik: aki gondolkozni mer, újraszámolást kér, az a Fidesz szerint ,,sorosista”

Vádemelés: készpénzt, mobiltelefont és szeszes italt loptak a szegedi pálinkafesztiválon
2018-04-11
A fideszes delegáltakat is magukkal vitték a szavazóbiztosok a jegyzőkönyvek leadásához
2018-04-11

[ad 2] [ad 11]

Kétharmados győzelem született a vasárnapi országgyűlési választáson, és ezt mindenkinek illene elfogadnia – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója kedd este az M1-en.

Hidvéghi Balázs ezt azzal kapcsolatban mondta, hogy ellenzékiek tüntetést jelentettek be szombatra. Közölte, ez azt mutatja, hogy lenézik az embereket, mert a “kristálytiszta” eredményt mindenkinek el kellene fogadnia.

Ez az a fajta “sorosista brigád“, amelyik, ha nem a szája íze szerinti eredmény születik, akkor “nekimegy a demokráciának is” – fogalmazott.

Szólt arról is, hogy az ellenzék eleinte még a saját sikereként üdvözölte a magas részvételt, aztán több pártban lemondások következtek, majd választási csalással vádaskodnak. Hozzátette: folytatódik az “adok-kapok” az ellenzéki térfélen, és megint Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke “diktálja a tempót” a baloldalon.

Hidvéghi Balázs jelezte: nem számítottak a kétharmadra, de győzelemre, többségre készültek. Ez különleges megtiszteltetés, nagy felelősség – mondta.

Emlékeznek rá, mi történt 2002-ben Orbán bukása után?

Orbán Viktor 2002-ben, az első Orbán-kormány bukását követően felháborodva vonult az MTV székháza elé amiatt, hogy cenzúra van, a köztévé nem kiegyensúlyozott, és különösen felháborító, hogy mindez az adófizetők pénzéből történik így.

A 2002-es exminiszterelnök az augusztus 30-i tüntetésen azt mondta,

  • “A nemzeti oldalnak is szüksége van egy államilag finanszírozott tévécsatornára”, ezért szerinte új médiatörvény kell.
  • Medgyessy Péter szocialista miniszterelnök erre azzal reagált, hogy „akinek saját tévére van szüksége, az vegyen magának egyet”.

Orbán Viktor pedig megtette, méghozzá mindkettőt: újra hatalomra jutva előbb médiatörvényt hozott, majd saját tévét, rádiót, újságot vett.

(alfahir.hu nyomán)

[ad 10]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük