A fideszes sajtó azon pörög, hogy nem fideszes polgármesterek találkoztak

2004, amikor Makó még virágos város volt
2018-05-16
A nap idézete
2018-05-17

[ad 2] [ad 5]

Botka László, Szeged MSZP-s, Márki-Zay Péter Hódmezővásárhely és Molnár Áron, Algyő független polgármestere együtt ebédelt Vásárhelyen. Sőt mi több, még Szabó Sándor MSZP-s országgyűlési képviselő is volt. Ez felháborító! 😀

Az ,,oknyomozásból” kiderül: a Kispiac étteremnél készült fotón Márki-Zay Péter polgármester, Kis Andrea alpolgármester, Varga Ildikó jegyző és vélhetően Tatár Zoltán aljegyző látható. A vásárhelyi kabinet iroda felállítására felkért Baranyi Mária nem a vásárhelyi oldalon, hanem Márki-Zayval szemben, Botka közelségében foglal helyet, Kalmár Gábor szegedi kabinetiroda vezető mellett. Az asztal szélén Szabó Sándor, az MSZP szegedi országgyűlési képviselője ül. Botka László mellett Molnár Áron látható.

A Polgármesteri Hivatal gyorshír szolgálata közölte:

Márki-Zay Péter Molnár Áronnal (Algyő) és Botka Lászlóval (Szeged) a térség vállalkozásainak fejlesztéséről, a Tram-train által is megerősítendő egységes agglomeráció gazdaságának fellendítéséről, a települések együttműködéséről egyeztetett. A független polgármesterek vezette települések közös célja a korrupció elleni fellépés, a fejlesztési lehetőségek megnyitása minél több helyi vállalkozás előtt, és az életminőség javítása a régióban. A tapasztalatcsere kiterjedt a projektek finanszírozási kérdéseire és az állami szabályozásban várható változásokra is. A találkozó közös ebéddel ért véget.

[ad 3]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük