📺 Volt, aki csak 7 napig dolgozott a csanádpalotai hivatalban

Több ezer látogató a Csongrád megyei tűzoltóknál
2018-05-29
Tiborcz barátjának cége energiatakarékos közvilágítást javasol Makónak, akárcsak Felcsúton
2018-05-29

[ad 2] [ad 9]

Folyamatos a cserélődés, ami megnehezíti a hivatal munkáját – derült ki a hétfői bizottsági ülésen. A téma a közös önkormányzati hivatal 2016-17-es beszámolójánál került szóba.

Dr. Keresztury Mónika jegyző elmondta: a legrégebbi dolgozó 2017 márciusa óta dolgozik a hivatalban, de ő is el fog menni hamarosan. A negatív rekord 7 nap volt, egy munkavállaló eddig járt be dolgozni. Több betöltetlen állás van, folyamatosan keresik hirdetéseken és informális csatornákon keresztül a dolgozókat.

Németi Bálint úgy véli, csak sokasodnak a bajok, nem látja a kiutat. Debreczeni István kérdésére elhangzott, hogy nem képességbeli problémák miatt távozott nemrégiben egy pénzügyi munkatárs.

Nyergesné Kovács Erzsébet polgármester szerint a versenyszférával szemben, a közigazgatásban nehéz megtartani a munkavállalókat, pláne egy olyan helyzetben, mint amiben ők vannak. A jegyző úgy látja, sokan megijednek attól a munkamennyiségtől, ami a csanádpalotai hivatalban van.

[ad 10]

1 Comment

  1. YX szerint:

    Ennél nagyobb hazugság el se hangozhatott volna egyik vezető szájából sem ! Meg kellene kérdezni azokat a dolgozókat is, akik elhagyták a Hivatalt, hogy miért és hogyan távoztak !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük