A Jobbik a teljes lakáspiacra ötszázalékos áfakulcsot javasol
2018-07-09
📺 Nem álltak meg a fejlesztések február vége óta
2018-07-09

[ad 7] [ad 9]

A hétvégén került a postaládákba egy kétoldalas szórólap, amely Toroczkai László új mozgalmát népszerűsíti egy interjú keretében. Érdekesség, hogy az interjút a promenad.hu hírportál készítette, és a szórólap impresszuma szerint ők is adták ki azt. A hírportál a helyi kormánypárti propagandahálózat egyik eleme. Meglehetősen furcsa, hogy a fideszes oldal egy „ellenzéki” erő vezetőjével készült interjút szórat ki jelentős költségért a postaládákba.

Mint ismeretes Toroczkai és társai azután távoztak a Jobbikból, hogy az ásotthalmi polgármester elveszítette a Jobbik elnökségéért folytatott harcot. Azóta Toroczkai és társai a teljes Fidesz-médiát végig járták, ahol természetesen a Jobbik minél negatívabb színben való feltüntetése volt a cél.

A Mi Hazánk Mozgalom körül nem meglepő a kormánypárti támogatás. Egyrészt mindenekelőtt a Fidesz legfőbb érdeke, hogy az idei választásokon másodikként zárt Jobbikot megossza, bomlassza. Hasonlóképp tették ezt korábban az MSZP-vel is. Továbbá a mozgalom zászlóbontó rendezvényén felszólalt az a Pongrátz András, aki egy Facebookon megosztott bejegyzése szerint Orbán Viktor nagy támogatója: „Évtizedek óta az ország legjobb miniszterelnöke.”

A fentiek tükrében nem is meglepő, hogy a Fidesz egyre láthatóbb módon támogatja Toroczkaiék mozgalmát.

[ad 10]

1 Comment

  1. Pongratz Andras szerint:

    OLVASSÁTOK VOLT JOBBIKOSOK, A DÓRI KIZÁRÁSA ÓTA TI AKIK AZT MEG SZAVAZTÁTOK NEM VAGYTOK JOBBIKOSOK HANEM CSAK BALOSOK VAGYTOK. NEM ERDEMLITEK MEG HOGY A NEVETEKET FEL SOROLJAMM DE TI IS ES A TAGSAG IS TUDJA KIK VAGYTOK, VÓNÁSOK ÉS CSAK BALOSOK. OLVASSÁTOK A DÓRI ÜZENETÉT ÉS SÜLJON LE A POFÁTOKROL A BÖR:

    “ Az a közösség, aminek tagjai voltunk, egy baráti közösség volt. Túl azon, hogy közéleti szerepet vállaltunk, vállt vállnak vetve küzdöttünk a közös célokért. Ha egyikünk hibázott, a másik kisegítette. Amikor egyikünknek nehezebb volt, a közösség támogatta. Bíztunk egymásban, barátokat találtunk, közös élményeink voltak. És mindez rövid idő alatt porba hullt. Eltűnt. Semmivé lett. Lélektelenné vált, kiüresedett.”

    DE MEGKAPJÁTOK AZT AMI KIJÁR NEKTEK MÉG HA A LELKI ISMERETEK EL IS VISELI AMIT TETTETEK, ELÖBB UTÓBB SZÉT ESIK AZ ELVÓNÁSODOTT PÁRTOTOK, ÜLVE A PARLAMENTBEN RÉSZBEN DÓRINAK KÖSZÖNHETVE. A MI HAZÁNK PÁRT HAMAROSAN NÉPSZERÜBB LESZ MIND A TI BALOSOTOK. AZ IGAZI JOBBIKOSOK MIND OTT FOGNAK HAGYNI TITEKET.

    ” ennyi embernek csalódást okozni, ennyi embert megbántani, ennyi embernek elvenni a hitét – ez nemhogy nem érte meg, de bűn és önzés volt.” Dori.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük