Lebukott: egy álprofillal sértegette a vásárhelyieket és Lázár Jánost dicsőítette

📷 Nyílzápor Makón
2018-07-13
A nap idézete
2018-07-14

[ad 13] [ad 2]

A fideszes troll hamis profillal, lopott arcképpel élt vissza. ,,Réka” gyorsan reagált, felhasználóját már törölte is.

A Vásárhelyiek a változásért oldal azt írja: egy támogatójuk hívta fel a figyelmüket egy gyanús felhasználóra, amelyről rendszeresen hozzászóltak az oldaluk bejegyzéseinkhez, általában a fideszes véleményt támogatva. Támogatójuk megtalálta Anne Mette Morgenstern instagram oldalán az eredeti képet. A vásárhelyi oldal hozzátette: nem is zavarta volna őket, hogy nem adja az arcát a kommentjeihez, de az, hogy másnak hazudja magát, mint aki valójában (talán még csak nem is nő és nem is ennyi idős), elegendő ahhoz, hogy kitiltsák az oldalukról.

Nem ez lenne az első eset

  • 2016-ban roppant érdekes dokumentum keringett az interneten. Az anyag egy részletes utasítás, hogyan támogassák a szimpatizáns kommentelők Simonka György, fideszes országgyűlési képviselőt a kommentjeikkel.
  • Idén februárban egy összehangolt akció keretében több ezer külföldi álprofil kezdte hirtelen követni Vona Gábor oldalát. A Jobbik szerint a támadás vélhetően a párt lejáratására irányult.
  • A kampány hajrájában egy ,,Jobbik Attila” felhasználó került elő, aki 14 bűnt követett el, pontosabban a Jobbik összes vezetője, hiszen csak róluk volt bejegyzés. Hogy dr. Kiss Attila mit követett el, azt nem írta.

[ad 1]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük