A nap témája: Változékony, de túlnyomórészt napos hét elé nézünk

A nap képe
2018-07-16
Visszautasította az Alkotmánybíróság Török Márk alkotmányjogi panaszát
2018-07-16

[ad 13] [ad 2]

Ilyen időre számíthatunk a héten:

Hétfőn

napos idő várható kevés felhővel, majd délutántól lesz délnyugat felől egyre több a felhő, és főként estétől lehet délnyugaton, nyugaton zápor, zivatar. Az északnyugati szél megélénkül, zivatar idején átmenetileg viharossá is fokozódhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 18, a legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 32 fok között alakul.

Kedden

délen több lesz a gomolyfelhő, északabbra kevesebb. Elsősorban a nap első felében nyugaton és délen valószínű zápor, zivatar. Az északnyugati szél megerősödik, zivatar környezetében átmenetileg viharossá is fokozódhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 32 fok között alakul.

Szerdán

sok napsütés mellett főként északkeleten, keleten lehet több a felhő, és elsősorban ott valószínű zápor, zivatar. Az északnyugati szél több helyen megerősödik, a Dunántúlon és zivatarok környezetében viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 32 fok között alakul, északkeleten lehet a kevésbé meleg.

Csütörtökön

északkeleten változóan felhős, másutt gomolyfelhős, napos időre számíthatunk. Elsősorban a keleti, északkeleti határ mentén alakulhat ki zápor, zivatar. Az északnyugati szél többfelé megerősödik, zivatarok környezetében átmenetileg viharossá is fokozódhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 32 fok között alakul, északkeleten lehet a kevésbé meleg.

Pénteken

gomolyfelhős idő várható sok napsütéssel. Napközben nem valószínű csapadék, este nyugaton lehet egy-egy zápor, zivatar. Szélerősödés csak zivatar környezetében valószínű. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 32 fok között alakul.

Szombaton

napos idő várható gomolyfelhőkkel. Helyi zápor, zivatar nagyobb eséllyel a Dunántúlon lehet. Szélerősödés csak zivatar környezetében valószínű. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 34 fok között alakul.

(agroinform.hu)

[ad 1]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük