📺 Építkezésből kimaradt anyagokból mesebeli szelfipont épült Kübekházán

A nap témája: Egy felmérés szerint százezrek elégedetlenek a fizetésükkel, elhagyhatják az országot is
2018-07-23
Magán-egészségbiztosítót akarnak Orbánék?
2018-07-23

[ad 9] [ad 10]

Vozár Ferencné Erika, a falu fodrásznőjének régi kis barométerházikója adta az ihletet az önkormányzat számára, hogy a tér fákkal dúsított részén – ahol a beárnyékolás miatt fű sehogyan sem akar nőni – egy parányi erdészházat építsenek, amely szelfipontként, és egy újabb kedves színfoltként üzemelhet – írja a Kübekháza Hírszolgálat.

A beszámoló szerint Nyírő Tibor, az önkormányzat grafikusa készítette el a méretarányos rajzot és a grafikai elemeket. A tervek alapján Balogh István és Balog Pál, az önkormányzat két munkatársa építésből kimaradt anyagokból készítette el a parányi, kedves kis épületet.

Az említett két munkatárs két éve karácsonykor, fából jó pár szarvast, őzikét is gyártott, amik így most egy erdészlakot is kaptak, benne a gazdáékkal.

,,,El kell döntetni a hódmezővásárhelyieknek: olyan települést akarnak-e, ami Kübekházához vagy Komlóskához hasonlít?”

Emlékezetes: még a hódmezővásárhelyi időközi választás előtti napokban, Hegedűs Zoltán mellett azzal kampányolt Lázár János, hogy a választás arról szól, a hódmezővásárhelyiek inkább egy polgári nagyvárost, Debrecent akarják-e jövőképnek, vagy Kübekházát, Komlóskát.

Kübekháza egy videóval válaszolt neki. A polgármester, dr. Molnár Róbert azt írta a videó mellé: “Kübekháza Önkormányzata videóüzenetet állított össze Dr. Lázár János miniszter számára, aki a hódmezővásárhelyi választási kampányában Kübekháza és Komlóska településekről lekicsinylő kijelentéseket tett. Kübekháza Önkormányzata e pár perces összeállítással fejezi ki egyet nem értését a kistelepüléseket és az ott élőket sértő miniszteri megnyilatkozás miatt”.

Az aranyos szelfipont miatt egy nagy piros pontot kap Kübekháza és szerintünk igen, vannak olyanok, akik egy ilyen attraktív településen szeretnének élni.

[ad 12]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük