A rendőrség szerint nincs leszerelési hullám, havi átlagban 145-en távoznak
2018-08-02
Közvilágítási mérést készít elő az áramszolgáltató Csanádpalotán
2018-08-02

[ad 10] [ad 9]

Olvasóinak jelentős része a Facebookról kattint a cikkeinkre, ám a közösségi oldal átalakította a hírfolyamot. Azonban van megoldás, hogy ne maradjon le rólunk: csak néhány kattintás, és továbbra is megjelennek a cikkeink a hírfolyamban!

Mark Zuckerberg, a Facebook főnöke közölte: az álhírek terjedésének megakadályozása érdekében változásokat vezetnek be, melyeknek az a lényege, hogy a felhasználók kevesebbet lássanak az általuk kedvelt oldalak bejegyzéseiből, és többet a barátaik posztjaiból.

Ha nem akar lemaradni a Csípős Facebook-bejegyzéseiről, két nagyon egyszerű dolgot kell tennie:

1. A Facebook kezdőlapján a jobb felső sarokban található kis nyílra kattintva válassza a “Hírfolyam-beállítások” opciót, majd a felugró ablakban kattintson a legfelsőre, az “Elsőként megjelenők beállítása” sorra. Ezután a következő ablakban válassza a Csípőst és a Vásárhelyi Csípőst és végül nyomja meg a “Kész” gombot!

“Hírfolyam-beállítások”

“Elsőként megjelenők beállítása”

 

2. A Csípős Facebook-oldalán a “Követem” gombra kattintva válassza a “Megjelenítés elsőként” opciót.

Így már biztosan nem marad le a cikkeinkről, amelyek ingyen elérhetőek és szabadon felhasználhatóak. Ha fontosnak tartja amit csinálunk, akkor kérjük fejezze ki azzal, hogy követ bennünket és megosztja a cikkeinket, hogy ezáltal minél többekhez eljussunk.

[ad 7]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük