Az megvan, hogy Lázár János márciusban már poénkodott a Hír TV megszűnésén?

Vesztegetés miatt emeltek vádat két pénzügyőr ellen
2018-08-03
Több mint egy hónapja várnak a hódmezővásárhelyiek a Miniszterelnökség válaszára
2018-08-03

[ad 3] [ad 2]

A HVG idézte fel, hogy márciusban mosolyogva küldött selyemzsinórt Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a Hír TV-nek. A “jóslat”, ha úgy tetszik, bevált.

Márciusban, még a választás előtt az egyik kormányinfón a Hír TV riportere arra volt kíváncsi, hogy Magyarország honvédelmi kiadásai mikor érik el a NATO által elvárt szintet, a GDP 2 százalékát. A válasz először 2022, majd 2024 volt, de Lázár hozzátette, ehhez tartani kell a mostani szintet, így minden évben lesz emelés és beszerzés is, a választásoktól függetlenül, a következő, 2022-es választási évben is lesz beszerzés.

,,Akkor is meg fogjuk kérdezni” – válaszolt a riporter. „Ha lesznek még” – vágta rá Lázár, akinek annyira tetszett a saját poénja, hogy megismételte még egyszer,

,,ha lesz még Hír Tv.”

„Lesz” – érkezett a válasz. „Akkor 2022-ben találkozunk és megbeszéljük” – mondta zavart mosollyal a politikus. „Ha még miniszter lesz” – reagált a Hír Tv munkatársa, és láthatóan megzavarta kissé Lázárt, mert azt találta mondani: „anélkül ember még lehetek azért, ha megengedi”.

Úgy tűnik, a Hír TV-től, mint hiteles hírforrástól mostanra valóban elbúcsúzhatunk.

(zsurpubi.hu nyomán)

[ad 1]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük