Több mint egy hónapja várnak a hódmezővásárhelyiek a Miniszterelnökség válaszára

Az megvan, hogy Lázár János márciusban már poénkodott a Hír TV megszűnésén?
2018-08-03
Egy ott lakó férfi szerint feleslegesen is költik a pénzt a Honvéd-projektben
2018-08-03

[ad 1] [ad 2]

Még Lázár János idejében elutasította az önkormányzat kérését a Miniszterelnökség, így nem adhatták oda az üresen álló, önkormányzati tulajdonba került Csengettyű közi lakásokat a városban munkát vállaló egészségügyi dolgozóknak, hazaköltöző családoknak és családot alapító fiataloknak.

Márki-Zay Péter facebook oldalán azt írja: ,,Gulyás Gergely, a Fidesz fiatalabb nemzedékéhez tartozik, az előző vezetéssel szemben nincs (még?) kastélya, szőlőbirtoka, budai és balatoni villája. Ő még eldöntheti, hogy gyermekei és az utókor hogyan emlékezik majd rá – szeretnék mihamarabb találkozni vele, hogy segítségét kérjem a vásárhelyiek érdekében, akik sok esetben a Fideszre szavaztak, és nem érdemlik meg, hogy ostoba módon büntesse őket a Miniszterelnökség.”

A polgármester hozzátette:

,,Kérem Gergelyt, adjon lehetőséget az egyeztetésre és cáfoljon rá azokra, akik szerint a Fidesz a kommunizmus óta nem alkalmazott kollektív büntetéssel igyekszik ellehetetleníteni a fejlődést Vásárhelyen.”

A városvezető csatolta a levelezést a Miniszterelnökséggel. Ebből kiderül, hogy megválasztása után nem sokkal, már márciusban levelet írt Budapestre a Minőségi Otthon Csereprogrammal kapcsolatban. A válaszban azt írták, hogy az eltérő célú hasznosítást nem tudják jóváhagyni, mert nincs hatáskörük a korábbi projekt megállapodás módosítására. Ezt követően Márki-Zay Péter leírta: következetesen kitartanak a támogatási döntés alapját képező dokumentumokban megfogalmazott célok mellett, viszont azóta sem kaptak választ.

[ad 13]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük