Újabb baki: az ügyészség visszadobta a Magyar Hírlap „botrányos” hangfelvételét

Olyan jól építették meg hét éve az algyői iskolát, hogy azóta százmilliót kellett rákölteni
2018-08-04
Az önkormányzat és az állam tette tönkre a K’Art cégcsoportot – állítja az egykori tulajdonos
2018-08-04

[ad 1] [ad 2]

Továbbra is több fronton zajlik a kormánypárti sajtó Jobbik-ellenes hadjárata. Ennek egyik része egy állítólagos hangfelvétel, amelyen a lakájmédia szerint a Jobbik Csongrád megyei politikusa, Tóth Péter arról beszél, hogy pénzt ad azért, hogy a párt delegáltja Sneider Tamásra szavazzon a legerősebb ellenzéki párt tisztújító-kongresszusán. Az ügyészség azonban nem foglalkozott a kormánypárti lap a Jobbik belügyeibe való beavatkozási akciójával.

Tóth Péter egyből cáfolta a Magyar Hírlap koholmányát. Egyrészt figyelmeztetett, hogy ez egy manipulált, összevágott felvétel, másrészt elmondta, hogy az anyagi segítség pusztán az utazási költségek megfizetésére vonatkozott.

Harmadrészt, az is nyilvánvaló, hogy az akarta kompromittálni a jobbikos politikust a kormánysajtó segítségével, akinek Tóth Péter csak jót akart.

Mindenesetre, a Magyar Hírlap pénteken kénytelen volt beismerni:

“az ügyészség egyébként tegnap arról tájékoztatta lapunkat, bűncselekmény hiányában elutasították a lapunk által nyilvánosságra hozott, botrányos hangfelvétel miatt érkezett feljelentést”.

Újabb baki.

(alfahir.hu)

[ad 3]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük