Zajlik az újvárosi közösségi ház bontása

Továbbra is folyamatosan érkezik a szemét a Maroson
2018-08-08
A nap idézete
2018-08-09

[ad 4] [ad 3]

Amit egyébként 3,2 millió forintból újított fel tavaly áprilisban az önkormányzat.

2017 februárjában döntött arról a makói képviselő testület, hogy a Magyar Kézilabda Szövetség és az állam támogatásából 650 millió forintért kézilabdacsarnokot építenek. Időközben kiderült, a Szikszai György Református Általános Iskola betonpályájának területe nem elég az új épülethez és mivel nincs más megoldás, el kell bontani a mellette lévő ingatlant is.

A közösségi házat 3,2 millió forintból újították fel szűk másfél évvel ezelőtt: a földszinti részt újraburkolták és -festették, felújították a konyhát és a vizesblokkot, valamint új bútorokat is vásároltak. Dr. Török Miklós (DK) önkormányzati képviselő a bontásra úgy reagált, hogy így vagyonvesztés lesz. Zeitler Ádám (Jobbik) portálunknak adott interjújában kifejtette: ha felújítunk egy önkormányzati tulajdonú ingatlant, akkor nem fél, vagy 1 évre tervezzük használni.

Az épületben működő civil szervezetek a szemben lévő, egykori bölcsődébe költöznek, amit felújítottak számukra. Farkas Éva Erzsébet polgármester (Fidesz) facebook oldalán arról számolt be: kártyaszoba, biliárd- és táncterem lett kialakítva, a fűtési rendszer pedig gazdaságosabb lett.

[ad 2]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük