📺 Tizenegyedik alkalommal szervezett tábort a Jobbik Szeretetszolgálat Alapítványa

[share_box]

2018 nyarán rendhagyó módon csak egy helyszínen, viszont minden eddiginél nagyobb létszámmal rendezi meg a Jobbik Szeretetszolgálat Alapítvány az immár három éve futó programsorozatának, a Hurrá, nyaralunk! tábornak a legfrissebb állomását. A becsületes munkából élő, de nélkülöző családok minőségi kikapcsolódását és közösséggé kovácsolódását idén is a magyar politikai színtéren egyedülálló karitatív szervezet összeszokott és lelkes csapata felügyeli és teszi zökkenőmentessé.

A téli üdültetéseket beleszámítva ez már a tizenegyedik tábor. A hagyományokhoz híven most is a szélrózsa minden irányából, Komáromtól Kenderesig, Kiskunhalastól Füzesabonyig és persze Budapestről érkeztek a résztvevők:

16 család 79 fővel nyüzsög a táborban.

Az utazás, a szállás, az étkezés, a kirándulások, a strandbelépő és minden egyéb költséget a Jobbik országgyűlési képviselőinek adományaiból fedezi az Alapítvány.

Az üdültetések célja, hogy teljesen ingyenesen, otthonuktól távol tudjanak pihenni és feltöltődni közösen azok a családok, akiknek az anyagi lehetőségeik szűkössége ezt nem engedné meg, illetve akiknek egy része élete során még egyáltalán nem jutott el nyaralni. Ebben a családok segítségére lesz a megfelelő létszámú és képzettségű személyekből álló önkéntes csapat is.

– Bízunk abban, hogy hagyományteremtő üdültetési programunkkal sikerül közösséget építve erősíteni az összetartozás érzését, továbbá maradandó élményt nyújtani számukra – írja közleményében Kiss Gabriella, Jobbik Szeretetszolgálat Alapítvány főtitkára és Baráth Zsolt, a „Hurrá Nyaralunk!” program főszervezője.

Bottyán Róbert

Főszerkesztő

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük