A Miniszterelnökség végre válaszolt Hódmezővásárhelynek

Megkezdték a felkészülést a Makói KC kézilabda csapatai
2018-08-13
Nem építkezhetünk össze-vissza Makón, az előírások be nem tartása pénzbírsággal járhat
2018-08-13

[ad 9] [ad 7]

A napokban megkaptuk a Miniszterelnökség új vezetésének válaszát többszöri megkeresésemre – számolt be róla facebook oldalán Márki-Zay Péter.

Tíz napja írtunk róla: még Lázár János idejében elutasította az önkormányzat kérését a Miniszterelnökség, így nem adhatták oda az üresen álló, önkormányzati tulajdonba került Csengettyű közi lakásokat a városban munkát vállaló egészségügyi dolgozóknak, hazaköltöző családoknak és családot alapító fiataloknak.

A Miniszterelnökség a napokban megküldte válaszát. Gulyás Gergely azt írta: a Modern Városok Program keretében megvalósuló fejlesztések koordinációjával összefüggő feladatokat Gyopáros Alpár kormánybiztos látja el, ezért arra kéri a polgármestert, hogy a város konkrét fejlesztési elképzeléseiről vele egyeztesse. A Miniszterelnökséget vezető miniszter hozzátette:

,,a kormány politikai hovatartozásra tekintet nélkül elkötelezett az ország egésze és így valamennyi megyei jogú város fejlesztése ügyében.”

Márki-Zay Péter a megkapott válasz alapján bizakodik abban, hogy nem hagyják teljesen értelmetlenül üresen állni a város tulajdonába visszakerült Csengettyű közi lakásokat.

[ad 5]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük