Vásárhelyi Fidesz: Márki-Zay polgármestersége a hazugság, a gyűlölet és a megosztottság korszakát hozta el

Közel 3 ezren bolyongtak a kukoricásban
2018-08-16
128 millió forintból 1,3 km út épül a jángori zsidó temetőbe
2018-08-16

[ad 7] [ad 9]

A hódmezővásárhelyi Fidesz újabb késztetést érzett arra, hogy az augusztus 20-i programok kapcsán közleményt adjon ki. Íme:

,,Az idei augusztus 20-a nem az államalapításról, nem az ünneplő hódmezővásárhelyiekről, sokkal inkább a polgármester politikai céljairól szól. A hétvégén Márki-Zay Péter Hódmezővásárhelyen kezdi meg az új ellenzéki párt felépítését, zömmel olyan szereplőkkel, akik a jelenlegi pártokból kikoptak, vagy a politikai közösségük kizárta, elzavarta őket. Rendhagyó módon az esti programok részeként színpadra lép a pártpolitika, a kormányellenes szólamokat pedig olyan „színvonalas” fellépőktől hallhatjuk, mint a fekete öves hazudozó, Hadházy Ákos, vagy Róna Péter.

A vásárhelyieknek tehát az államalapítás ünnepén a szórakozás és az ünneplés sem lehet mentes az uszítástól, a pártpolitikától, a megosztástól és a gyűlöletkeltéstől. Márki-Zay Péter polgármestersége a hazugság, a gyűlölet és a megosztottság korszakát hozta el Hódmezővásárhelyre.”

[ad 10]

2 Comments

  1. Jimmy szerint:

    Te [MODERÁLVA] már nem tudtok ki találni olyan dolgot aminek az emberek füle 2áll a sok baromságtol amiket össze hortok hogy így is az adó fizetö pénzét el besszátok,zsebre tegyétek,elopjátok.

  2. Nóra Fábián szerint:

    Annyira nevetséges ez a fideszes vergődés! Kétségbeesetten kreálják a problémákat, hátha fogást találnak MZP-n. A saját portájukon bőven van mit söprögetni, most is csak uszítanak, gyűlölködnek! Segítsenek a szegény embereken, vannak sokan, lássunk végre valami emberi megnyilvánulást ettől a lelketlen, maffia bagázstól az ünnep alkalmából legalább!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük