A Vásárhelyi utcai kerékpárútra hasadt egy faág

Az állatorvos válaszolt
2018-08-27
📷 Csókásiak találkoztak
2018-08-27

[ad 5] [ad 7]

Műszaki mentéshez riasztották a tűzoltó egységeket az elmúlt hétvégén.

Melléképületre hasadt egy nagy méretű faág szombaton délelőtt egy hódmezővásárhelyi tanyán. A város hivatásos egysége motoros láncfűrész segítségével végezte el a műszaki mentést, személyi sérülés nem történt.

Rosszulléte miatt nem tudott ajtót nyitni egy idős asszony Szentesen. A Bocskai utcába riasztották az egységeket, a tűzoltók az erkélyajtón keresztül jutottak be a lakásba. A mentők a sérültet kórházba szállították.

Kerékpárútra hasadt egy faág szombaton délután Makón, a Vásárhelyi úton. A makói hivatásos egység rövid idő alatt elvégezte a beavatkozást, melynek köszönhetően személyi sérülés nem történt.

Épület és járda közé szorult egy macska Szegeden, a Boross László utcában. A tűzoltókat reggel riasztották, mert az állat önerejéből nem tudott kiszabadulni. Az egységek a járda megbontásával mentették ki a négylábút, a macskát sérülések nélkül szabadították ki a fogságból.

Egy idős férfi lakásához riasztották a szegedi tűzoltókat vasárnap este. A Petőfi Sándor sugárúti, első emeleti lakáshoz rövid idő alatt kiérkeztek az egységek, a férfi rosszulléte miatt nem tudott ajtót nyitni. A tűzoltók dugólétra segítségével, az ablakon át jutottak be a lakásba, a beavatkozást követően a mentőszolgálat a beteget kórházba szállította.

Úttestre dőlt egy nagy méretű fa vasárnap Szentesen, a Szent István utcában. A tűzoltókhoz vasárnap reggel érkezett a lakossági bejelentés, melyet követően a város hivatásos egységei érkeztek a helyszínre. A tűzoltók kézi erővel távolították el a fa törzsét, a beavatkozásnak köszönhetően az érintett útszakaszon rövid idő alatt helyreállt a forgalom.

(Csongrád Megyei Katasztrófavédelem)

[ad 9]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük