Az állatorvos válaszolt

A nap témája: Nem bír el több autót, ezért háromsávosra bővítik az M1-est
2018-08-27
A Vásárhelyi utcai kerékpárútra hasadt egy faág
2018-08-27

[ad 13] [ad 2]

Nagy sikere lett az Országos Állatvédelmi Alapítvány szervezésében létrejött ingyenes állatorvosi tanácsadásnak Szegeden. Dr. Tímár Endre állatorvos egymás után fogadta a kis betegeket és gazdijaikat augusztus 25-én, az alapítvány KontaktPontjában.

Volt, aki cicájáról érdeklődött, de volt olyan is, aki el is hozta kutyusát a konzultációra. Sajnos az egyik tacsinál daganatot diagnosztizált a doktor úr, így neki további kezelésre lesz szüksége. Szerencsére időben észlelték a tüneteket, így a kezelés után jó esélyei lehetnek a jövőben.

Balogh Ernő, az Országos Állatvédelmi Alapítvány alapítója elmondta, nagyon örül annak, hogy ilyen sokan vigyáznak házi kedvenceikre és fontosnak tartják az egészségüket. A tanácsadás célja éppen az volt, hogy időben kiszűrjenek egy-egy betegséget, illetve megelőzzék azt. Hozzátette, folytatni fogják a programot, a honlapjukon mindig közzéteszik majd az aktuális időpontokat.

A szegedi székhelyű országos szervezet elsődleges célja a prevenció, a megelőzés és a tanácsadás, emellett a fiatalok oktatása a felelős állattartásra

[ad 1]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük