📺 Farkas Éva Erzsébet: az összefogás jegyében hirdettük meg a hagymafesztivált

[share_box]

Az összefogás fontosságáról beszélt a hagymafesztivál megnyitóján a polgármester. Közölte, a rendezvény legfontosabb célkitűzése a minőség és az érték.

Farkas Éva Erzsébet (Fidesz) felidézte: 28. alkalommal rendezik meg a város legnagyobb eseményét. Külön köszöntötte a testvértelepülésekről érkezőket – jöttek Adáról, Csíkszeredáról, Igazfalváról, Lugosról, Madéfalváról, Sárospatakról, Vízkeletről és Zselizből. Kifejtette: az idei rendezvény egyrészt bővült a Nemzeti Agrár Kamara szakmai fórumaival, másrészt csütörtökön, a nulladik napon megnyílt a Vállalkozói Kaszinó a Csipkesor végén.

Farkas Éva Erzsébet úgy véli, a hagymafesztivál az összefogás erejéről is szól, arról, amit Szent István királyunk is megálmodott és ugyanazt üzeni számunkra ezer év távlatából is. – Keresztény magyar kultúránk az, amely megtart magyarnak és makainak minket – tette hozzá. Elárulta: célkitűzés minőséget adni a szakmai- és kulturális programokban, a vásárban, a fesztivál egységes megjelenésében. Értéket pedig azokban, akik városunk hírnevét öregbítették.

Bottyán Róbert

Főszerkesztő

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük