Már Karácsonyra készülnek a kívánságteljesítők

[share_box]

Rászoruló családok számára szereznek örömet a kívánságteljesítők. Kéréseket – kívánságokat várnak az egész országból, a beérkezett kívánságokból 100 még karácsony előtt teljesülhet. Nagycsaládosok, kisgyermekes családok, tartósan beteg gyermekek számára kínál a lehetőség élményt, örömteli pillanatokat, kis időre felszabadulást a hétköznap nyomasztó problémái alól.

Rácz Anett alapítványi elnök elmondta: az alapítvány bármennyire is szeretné, továbbra sem tudja kifizetni eladósodott emberek közüzemi számláit vagy hiteltartozásokat (gyakori a hasonló segélykiáltás), a kívánságteljesítő program révén örömet okozó vágyak megvalósítására, életminőséget javító használati tárgyak beszerzésére van lehetőség.

Kívánj valamit a kívánságteljesítőktől!

Az Angyali.hu Alapítvány élményt és segítséget ad megváltozott élethelyzetben lévő, betegségben szenvedő gyermekeknek – felnőtteknek, nélkülöző családoknak. A jótékonysági kívánságteljesítő programba támogatottként lehet jelentkezni, mégpedig úgy, hogy a www.angyali.hu oldalon a Kívánságkérés vagy az üzenetküldés menüpontok valamelyikében a segítséget kérő leírja a körülményeket, hogy mit szeretne, mi az amivel nehéz helyzete jobbá válhat. A kívánság kérés postai levélben is beküldhető (telefonszám, kapcsolatfelvételi adatok és a kívánság leírásával), az “Alapítvány”, 6701 Szeged, P.F.:929. címre történő postai levél formájában.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük