📺 Lázár Földeákon: kétballábas focistáknak óriási pénzeket fizetni azért, hogy ott ugrabugráljanak, teljes őrület

Öt nap sem kellett a kiszombori házat kifosztók elfogásához
2018-09-13
Legyártják a táblákat
2018-09-13

[ad 3] [ad 2]

Lázár János kisimultan jelent meg Földeákon, ahol a falu iskolájának felújított műfüves focipályáját adta át szerdán. Ezt természetesen videón megörökítette, amit aztán Facebookon is közzétett.

Az egykori kancelláriaminiszter, akiről korábban többen úgy vélték, hogy ő lesz a Fidesz vezetői székének várományosa Orbán Viktor esetleges távozás esetén ismét odaszúrt egy kicsit a miniszterelnöknek.

Az ominózus klipben az iskolaigazgató éppen azt ecseteli, hogy az a baj a mai focival, hogy a fiataloknál rögtön a pénz kerül előtérbe, az hajtja őket. Erre a mondatra Lázár azonnal lecsap, hogy kritizálja a magyar focit és annak támogatóit.

„Tudod, az a legborzalmasabb, hogy van aki még pénzt is fizet azért, mert rosszul játszik egy csapat. Ez a teljes őrület. Ez a világ egyik legnagyobb piramisjátéka: kétballábas focistáknak óriási pénzeket fizetni azért, hogy ott ugrabugráljanak, és semmi eredmény nincs. Elég súlyos helyzet.”

Lázár egyébként sosem szívlelte a stadionok lelátóit, 2015-ben például arról beszélt, hogy szerinte az állami pénzeknek nincs helye a magyar fociban.

De nem kell aggódnunk. Nyugodtan kritizálhatja a kormányt, sőt magát Orbán Viktort is, hisz hétfő óta tudjuk, hogy ők nem hallgattatnak el senkit, akinek más a véleménye.

 

(alfahir.hu nyomán, fotó: archív)

[ad 1]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük