Letette esküjét az újjá alakuló makói roma önkormányzat

2018-09-14
Körözött Volkswagen Makón
2018-09-14
📷 Több mint 30 sportágba kóstolhatunk bele Makón
2018-09-14

[ad 4] [ad 3]

A négy képviselő tiszteletdíj nélkül vállalta feladatát. Az alakuló ülést pénteken reggel tartották a polgármesteri hivatal nagytermében.

Dr. Bartha Attila Viktor, a Makói Helyi Választási Bizottság elnöke ismertette: a HVB összesen 23 határozatot hozott az időközi választással kapcsolatban. Három szervezet tizenöt jelöltje adott le megfelelő számú ajánlást, időközben azonban egyikük visszalépett. A választás napján, szeptember másodikán rendkívüli esemény nem volt, összesen 322-en járultak az urnákhoz az 539 szavazóból.

Az eskütételt követően dr. Sánta Sándor, a körzet önkormányzati képviselője (Fidesz) mondott köszöntőt. Kifejtette: a környék legszervezettebb roma közössége a makói. A megválasztott testületnek nagy felelőssége van, helyesen kell a forrásokat felhasználnia, hiszen a Honvéd-program a ,,nemzetközi figyelem középpontjában van.”

A roma önkormányzat társadalmi elnökének Farkas Tamást, elnökhelyettesének Simon Zsolt Norbertet nevezték ki. Az önkormányzat további két képviselője Petrovics Csaba és Petrovics Attila.

[ad 2]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük