Gyűjtés a hódmezővásárhelyi Idősek világnapi rendezvényére

Körözött Mercedes Makón
2018-09-19
📷 Csövek lógnak ki a járda mellett, megsüllyednek a térkövek Makón
2018-09-19

[ad 3] [ad 4]

A fideszes közgyűlés elutasította a szervező Nyugdíjas Szövetség támogatását. Most lehetőség van rá, hogy a lakosok segítsenek, adják össze a rendezvény árát.

A Polgármesteri Hivatal gyorshír szolgálata azt írja: az elmúlt napokban több megkeresés érkezett hivatalukhoz, miszerint anyagi támogatást adnának a Nyugdíjas Szövetség Idősek Világnapi rendezvényéhez.

Az ügy előzménye az, hogy a szövetség 200 ezer forint támogatást kért ünnepség szervezésére, de azt a közgyűlés fideszes többsége nem engedélyezte. Felajánlásaikat a szövetség számlájára küldhetik. A megjegyzés rovatba kérjük tüntessék fel a támogatás célját.

Nyugdíjas Szövetség számlaszáma: 12068009-00129214-00100000

,,A Nyugdíjas Szövetség él, dolgozik, megvalósítja a programjait, az önök álszent magatartása ellenére is”

Fejes Péter, a Vásárhely Jövőjéért Egyesület egyik alapító tagja a következőket írta az elvetett támogatással kapcsolatban portálunk facebook oldalára: ,,önök most egyszerűen arcul csapták a nyugdíjasokat, hatalmi gőgjüktől elvakultan az arroganciájuktól megittasultan hozták meg ezt a döntésüket kedves lángeszű tiszta szívű képviselők. Tudják önök egyáltalán, hogy mit nem támogatnak?
Önök nem támogatják:

  • a Szövetség egészség megőrző sport programjait,
  • a kulturális rendezvények szervezését, mint például a dalos találkozó, a kézműves kiállítás ,vagy a versmondó verseny, és igen nem támogatják, hogy a nyugdíjasok méltóképpen megünnepeljék az Idősek Napját.

Azt ugye tényleg nem gondolják kedves képviselők, hogy a nyugdíjasok imába foglalják az önök neveit. Megnyugtatom önt kedves Bálint Gabriella, és önöket is kedves képviselők, hogy a Nyugdíjas Szövetség él, dolgozik, megvalósítja a programjait, az önök álszent magatartása ellenére is.”

[ad 5]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük