📺 Sneider: Hódmezővásárhely komoly példa az ország számára

Remek játékkal idegenben győzött a CONTITECH Makói KC
2018-09-24
A nap idézete
2018-09-25

[ad 1] [ad 12]

Vasárnap a Csongrád megyei négyes választókerületbe látogatott a Jobbik elnöke, ahol az alapszervezeti vezetőkkel, a tagság egy részével találkozott. Oldalunknak exkluzív interjút adott a párt helyzetéről, a Hódmezővásárhelyen kiderült korrupciós ügyekről és az országban tapasztalható kilakoltatásokról.

– Óriási megdöbbennés lenne rengeteg Fidesz-szavazó számára is, hogy mekkora mértékű a korrupció és milyen könnyen átlátható műveleteket hajtottak végre – közölte arra a kérdésünkre, miszerint ha nem csak Hódmezővásárhelyen, hanem az egész országban leváltanák a fideszes vezetést, mire számíthatnánk.

Sneider Tamás úgy látja: a város megmutatta, hogy a szabadság fáklyáját fel lehet emelni és lehet büszke magyar emberként egy választáson részt venni és úgy szavazni, hogy a Fidesz állítólagos bebetonozott hatalmát darabokra törje.

Szerinte az a tényfeltáró munka, ami jelenleg zajlik Hódmezővásárhelyen, az minden önkormányzatnál elindulhat, ha a jövő évi helyhatósági választáson sikerül minnél több jobbikos, vagy Jobbikkal szimpatizáló önkormányzatot létrehozni.

[ad 13]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük